.
מעל אלפי נשים (וגברים) שעברו את הקורס של... 

מתוק מהלב - הנוסחה לאפייה מוצלחת

 

כבר מהשבוע הראשון  תדעי להכין פאי לימון שבחיים לא אכלת כמותו, פאי קרם פטיסייר שלא תאמיני שאת הכנת ופאי תפוחים שנראה שקנית בקונדיטוריה הכי יוקרתית. 

למדי את כל הסודות השמורים של עולם הקונדיטוריה והאפייה בקורס אינטרנטי מקצועי וחוויתי.

 

הקורס מתאים לנשים וגברים.

לאופות ביתיות, אופות מקצועיות ומי שבכלל לא יודעת לאפות.

גילאים: 18-99 

שמי ניצה יצחק ואני המייסדת של סטודיו 'מתוק מהלב' ביהוד - קורסים, סדנאות אפייה ושוקולד.


הקמתי את 'מתוק מהלב' על מנת ליצור מקום בו ניתן לשפר את יכולת האפייה של האופה הביתי (גם המנוסה ביותר) תוך מתן דגש למקצועיות, יצירתיות, שימוש בטכניקות חדישות וחומרי גלם טובים.

בזמן האחרון קיבלתי המון פניות מאנשים שרוצים לעבור קורסים אך אינם מהמרכז, או שאין להם זמן לבוא לקורס שלם ביהוד, (מרחק, עבודה, ילדים, ועוד....)


עלה במוחי הרעיון להעביר את כל הקורס הפרונטלי שלי לאינטרנט.

אז הכנתי את כל הדברים, הבאתי צלמת, צילמנו במשך כמה שבועות את כל השיעורים בקורס.
הוספתי בשבילכם גם עוד כמה בונוסים מתוקים,סדנאות נוספות, סיפרונים דיגיטליים וערכתי את הכל בתוך אתר נגיש ונוח..

וזה בדיוק מה שאתם צריכים!


אז אם חלמת לאפות עוגות, עוגיות, לחמים ודברים טעימים אך פחדת להתחיל, רצית לעבור אצלי קורס אך את גרה בצפון, בדרום או אפילו בחו"ל - 

כל שעלייך לעשות זה לרכוש את הקורס שלי


'קורס מתוק מהלב - הנוסחה לאפייה מוצלחת'


ולהתחיל לאפות!

למידע נוסף מלאו את פרטיכם ויועצת אפייה תחזור אליכם בהקדם:

למי מתאים הקורס? 

לך! שהחלום שלך הוא ללמוד לאפות הכל! בלי לומר "את זה אני לא יודעת להכין." "זה קשה להכנה.." וכ'ו...

למי שאוהבת לאפות ורוצה להצליח אבל... אף פעם לא מצליח לה.

העוגה נשרפת, הפחזניות צונחות, המוס לא יוצא אוורירי ועוד..

לאנשים בעלי אהבה לאפייה בייתית המעוניינים להרחיב את הידע שלהם.

למי שמעוניינת לרכוש מקצוע חדש - את מעוניינת ללמוד ולהיות קונדיטורית? הקורס הזה לגמרי מתאים לך!

לקונדיטוריות שכבר עוסקות בתחום. בעזרת הקורס תוכלי לרענן את הידע שלך וכמובן, ללמוד דברם חדשים.

את גרה רחוק מאיתנו? בצפון? בדרום? או אפילו בחו"ל? בשביל זה אנחנו כאן.. ניתן לצפות בקורס מכל מקום שבו תהיי.

לבני נוער וילדים המתעניינים באפייה וקונדיטוריה יכולים לגמרי ללמוד דרך הקורס ולאפות בזמנם הפנוי.

למי שלא מעוניינת להוציא כסף על בייביסיטר פעם-פעמיים בשבוע, או לבקש עזרה מאמא/חמות/בעל.

למי שמעוניינת ללמוד בבית, בסביבה הטבעית שלה. לאפות במבטח שלה ולהשתמש בחומרי הגלם והכלים שלה.

בקורס נלמד את הנושאים הבאים:

בצק פריך - איך באמת לגרום לבצק להיות פריך, איך מכינים פאי קרם פטיסייר מהמם, פאי לימון וקצף, פאי תפוחים עם מטריצה ממש כמו בקונדיטוריה.

שמרים - נלמד להכין עוגות שמרים עסיסיות עם מגוון מליות טעימות, מלית פרג, תפוחים, שוקולד, סינבון רול, רוגלך ועוד וכן מגוון צורות קליעה מדליקות שתוכלו לעשות רושם..

עוגות בחושות - נלמד להכין עוגות טעימות, עסיסיות ואת כל הטיפים לעוגה מנצחת.

עוגיות - נלמד להכין עוגיות בוטיק שהכי כיף להשאיר בצנצנת על השיש.

פטיפורים וקינוחים אישיים - נכין קינוחים קטנים ומרשימים שישדרגו לכם כל אירוע, נקשט ונייפה. נכין קינוח קופסת תכשיטים מהמם, כיפות מוס מהממות, קרמבו עם שיטת זילוף מדליקה, פירחי גבינה.

קינוחים בכוסות - נכין קינוחי כוסות תוך התמקדות על שילובי מרקמים, צבעים, טעמים והמון דקורציה.כמובן שנקשט ונייפה כל קינוח.

עוגות גבינה ומוסים - עוגות מרהיבות ביופיין ובטעמן, לאירועים מיוחדים, עוגות שעושות המון רושם.

עוגות ראווה - עוגות מרשימות במיוחד, עם שכבות וזיגוגים מבריקים. נכין גלאסג' מנצנץ, טריקולד מרשים וכמובן נייפיף כל עוגה כזאת לרמת קונדיטוריה בצרפת.

לחמים - נכין חלות, לחמים ולחמניות שימלאו את הבית בניחוחות של בית, נלמד על סוגי הקמחים השונים, נלמד להכין חלה מחמש רצועות, חלת שיבולת, לחמניות שום, פרעצל, לחם מקמח מלא, הכל ילמד בצורה קלה ורמת גימור מושלמת.

קישים - נלמד להכין בצק פריך מלוח מעולה, נכין קישים טעימים איתם תוכלו להכין קישים נוספים בטעמים שאתם אוהבים.

מלוחים אישיים - מאפים מלוחים, קטנים וטעימים- פינגר פוד, לאירוח מושלם. נתמקד ברמת הגימור וההגשה, נקשט ונכין שולחן מלא כל טוב מלא בטעמים והרבה רושם. *מתאים מאוד לאנשים שאוהבים לארח.

מלוחים למרכז השולחן - מאפים לאירוח עם טכניקות קליעה מיוחדות, טעימים לאירוח מושלם.כמו כן נכין מאפים שישמשו קישוטי שולחן.

הדרכת עוגות מספרים ואותיות - נעבור יחד שלב אחר שלב עד לתוצאה המושלמת של העוגה שסחפה את המדינה. *מצורפים קבצים להדפסה של המספרים והאותיות בגדלים A4 וA3.

הדרכת עוגות טרנדיות - כל העוגות הכי שוות שרצות היום ברשת מוסים, עוגות מספרים ועוגות ימי הודלת מטריפות!!

עוגות ראווה ופטיפורים מורכבים - פטיפורים ועוגות מורכבות יותר ממה שלמדנו  במהלך הקורס. בשילוב טקסטורות ומרקמים שונים. עם דגש על גימור נראות יוקרתית. 

 

בנוסף לכל הרשימה הזו - אני מפנקת אותך בהפתעות ושיעורי בונוס נוספים:

הדרכה בסיסית - על כל הדברים החשובים באפייה. הסבר מקיף על התנור ואפשרויות האפייה השונות, כוסות מידה, משקל, המרת תבניות ועוד..

הדרכת פרווה - המרת מתכונים לפרווה בצורה קלה ובריאה וקובץ ענק עם המון מתכוניי פרווה מושלמים.

בצק רבוך - פרופיטרולים, פחזניות ואקלרים. נלמד להכין בצק  רבוך מושלם ולאפות פחזניות שלעולם לא צונחות.

נשיקות - נלמד להכין מרנג יציב וחזק, נזלף נשיקות צבעוניות , צחורות ולבנות וממתוגות.

שוקולד - סדנת שוקולד מקצועית בה נלמד את כל הסודות מאחורי השוקולד האהוב. נלמ להכין פרלינים וקישוטי שוקולד שישדרגו לכם את כל הקינוחים.

מקרונים - נלמד להכין את העוגיות עם הכי הרבה סטייל שיש בעולם הקונדיטוריה.

 

וכמובן, כמו שעולם האפייה תמיד מתפתח ומתקדם, אנחנו איתו...

אנחנו ממשיכות לצלם עבורכם חומרים חדשים ותמיד לפנק אתכם במידע חדש...

למידע נוסף מלא/י את פרטיכם ויועצת אפייה תחזור אליךבהקדם:

למה כדאי לי להרשם?

קורס האפייה מקצועי מאוד עם דגש על רמת גימור והגשה.

תוכלי להכין כל מתכון בקלות ולהביאו לרמת קונדיטוריה מקצועית.

הקורס נשאר שלכם לתמיד! נזכרתם במתכון בעוד שנה, יש אירוע בעוד שנתיים, תוכלו תמיד להכנס ולהכין ביחד איתי את המתכון מתחילתו ועד סופו כולל הקישוט שלו, ממש עד להגשה.

מקצוע לעתיד - יתכן שביום מן הימים תרצו לעשות הסבה..... מי יודע......

תקבלו ידע וכלים שתוכלו למנף ולהתמקצע בתום הקונדיטוריה.

ערכה אינטרנטית שפועלת גם במחשב הנייח,בנייד, בסמארטפון ובטאבלט, הכל בקלות ובמהירות, אין צורך לדעת להתמצא במחשב, הכל מאוד ידידותי.

כן, גם לנו מגיע כמה רגעים של פינוק אמיתי ועשייה יצירתית.

הנושאים נבחרו בקפידה, נושאים חשובים בעולם הקונדיטוריה, מתכונים שהכי כיף והכי קל להכין בבית.מתכונים שכיף לפנק איתם, מתכונים שכיף להכין אותם ומתכונים שהכי הכי כיף להרשים איתם.

גם היקרים לנו יתפנקו ממעשי ידינו והתוצרים המדהימים שנכין במהלך הלמידה בקורס ואחריו.

רכישה אינטרנטית מאובטחת - קארדקום דרך התשלום הכי בטוח באינטרנט.

בנוסף לקורס תקבלו ממני המון בונוסים - חוברות הדרכה לפני חגים, סרטונים נוספים ועוד המון הפתעות שאני מכינה לכם!

קצת מהחוויות של משתתפי הקורס האינטרנטי שלנו:

אלה המדהימה שלנו מספרת על הרגע בו היא החליטה

לעשות משהו למען עצמה...♥

מאיוש מספרת לנו על השילוב בין חייה העמוסים, לבין הספורט שהיא עושה והקורס שלנו...♥

למידע נוסף מלאו את פרטיכם ויועצת אפייה תחזור אליכם בהקדם:

מירי המדהימה מרגשת אותנו שבחרה להעביר את הקורס יחד עם ביתה בת ה10 וחצי...♥

יוכי התלמידה המדהימה שלנו, מספרת על החוויות בקורס...♥

חלא האלופה שלנו: "אני מרגישה שעוד מעט תהיה לי קונדיטוריה משלי" ♥ 

אורלי המוכשרת שלנו מספרת על היתרונות של הקורס...♥

למידע נוסף מלאו את פרטיכם ויועצת אפייה תחזור אליכם בהקדם:

אורטלוש המהממת מספרת לנו על החוויות שלה מהקורס...♥

קרן האלופה מספרת לנו על החוויות שלה מהקורס...♥

מהתקשורת... 

מתוך כתבה עלינו באתר "YNET" 

לחץ על התמונה לפתיחת הקישור לכתבה

למידע נוסף מלאו את פרטיכם ויועצת אפייה תחזור אליכם בהקדם:

עדיין מתלבטת?

קיבצתי לך כאן מספר שאלות ותשובות (שאני נשאלת באופן יומיומי...)

❋ אני ממש מתלבטת. למה שאבחר בקורס אינטרנטי  ולא פרונטלי?

אני מבינה את ההתלבטות שלך אבל חייבת להסביר לך.

קורס אינטרנטי, מלבד העובדה שהוא נוח ונגיש להמון אנשים הוא גם שומר בתוכו את התכנים לתמיד!!

וזו ההבטחה שלי אלייך. כל התכנים שילמדו בקורס ישמרו אצלך לתמיד. תמיד תוכלי להכנס, לצפות בשיעור שאותו את רוצה לראות.. לעצור - להריץ אחורה - להריץ קדימה.

להביא את הפלאפון/אייפד/מחשב נייד אליכם למטבח ולאפות יחד איתי..פשוט מושלם! בנוסף אין לך מה לדאוג, תמיד יש את מי לשאול, עם מי להתייעץ. 

אם בא לך לפגוש אנשים, לצאת מהבית ולהנות בואי אלינו לסטודיו לקורס הפרונטלי  אבל אם את רוצה באמת  ללמוד ושהידע ישאר אצלך תמיד עם שידרוגים , עידכונים ותמיכה מלאה  זה קורס שממש מתאים לך.

❋ מה ההבדל בין הקורס שלך לבין סרטונים שאני יכולה לצפות בהם ביוטיוב בחינם?

וואו. ההבדל הוא ענק.

א' - הקורס מקבץ את כל הנושאים של עולם האפייה והקונדיטוריה, גם קלאסיקות בלתי נשכחות (לדומגא: פאי לימון) עוגות, עוגיות ולחמים וגם עוגות טרנדיות שרצות כיום ברשת. כל נושא מלווה בהסבר תיאורטי בסרטונים ובקובץ מתכונים מפורט.

ב' - בקורס ניתנת לך תמיכה צמודה של אחת המנטוריות שלנו - קונדיטורית בעלת ניסיון רב שתוכל לעזור לך בכל שאלה / בעיה שתיתקלי בה. בנוסף יש קהילה עם קבוצת פייסבוק סגורה רק לתלמידים הדיגיטלים שלנו כך שכל שאלה שתעלי מיד ידעו בדיוק על מה את מדברת ותמיד יש שם תמיכה, פירגון, עזרה. 

ג' - עם הרשמתך את מקבלת גישה לאתר נוח ונגיש לשימוש. כך שלא תצטרכי לשבת ולחפש במשך שעות מה הלכין.. הכל נמצא שם וזמין לך לצפייה.

 

❋ ואם לא אצליח ללמוד בפעם הראשונה שאצפה?

קצב הלמידה תלוי אך ורק בך!

אם לא תצליחי ללמוד מהצפייה הראשונה תמיד תוכלי להחזיר לאחור ולצפות שוב ושוב עד שתלמדי.

ואל תדאגי , אנחנו כאן תמיד בשבילך.

❋ עם מי אני אוכל לדבר, להתייעץ ולשאול שאלות???

איתנו.

אני וצוות המנטרויות של הקורס (קונדיטוריות עם ניסיון רב) תמיד כאן בשבילך.

אנחנו נותנות שירות במייל, בוואטספ, בשיחה בפלאפון ואפילו לא תאמיני - בוידאו צ'אט! כן כן!!

אם יש משהו שאת לא מצליחה להכין אנחנו נעשה איתך שיחת וידאו ונראה בדיוק איפה הבעיה.

אנחנו איתך יד ביד, שלב אחר שלב עד שתצליחי!!!

❋ אני מאוד רוצה להרשם, אבל לא בטוחה שיהיה לי זמן לראות..

אני יודעת מה זה להיות עסוקה.. כשאין זמן לכלום.

וכמו שאני עסוקה, אני מאמינה שגם התלמידות שלי עסוקות.

הן עובדות, מתחזקות בית ומשפחה, יש בקורס אפילו נערות/סטודנטיות שנכנסות לתקופות מבחנים.. ואני יודעת שלפעמים אין פנאי לצפות בקורס.

לכן, מתי שתרצי תדעי שאת יכולה שוב לחזור ולצפות בקורס - הוא זמין לך לתמיד!!!

❋ אם אני ארשם לקורס עכשיו ויצאו טרנדים ועוגות חדשות אצטרך ללכת לסדנה נוספת כדי ללמוד הכל?

 את ממש לא צריכה ללכת לסדנה נוספת.

כמו שהדגשתי, יש לנו צוות מנטוריות מעולות שיעזרו וינחו אותך בכל נושא ושאלה.

וכמובן, כמו עולם האפייה שמתפתח בצעדי ענק, כך גם קורס האפייה שלי.

אני משתדלת לצלם כל תקופה סדנאות ומתכונים חדשים ותמיד משתדלת לפנק את תלמידי הקורס בתכנים חדשים!

למידע נוסף מלאו את פרטיכם ויועצת אפייה תחזור אליכם בהקדם:

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.