קורס אפייה דיגיטלי
.

מתוק מהלב - הנוסחה לאפייה מוצלחת

למדו את הסודות השמורים של הקונדיטוריה והאפיה בקורס אינטרנטי מקצועי וחוויתי שישאיר לכם טעם של עוד...

למידע נוסף מלאו את פרטיכם ויועצת אפייה תחזור אליכם בהקדם:

שמי ניצה יצחק ואני המייסדת של סטודיו 'מתוק מהלב' ביהוד - קורסים, סדנאות אפייה ושוקולד.
הקמתי את 'מתוק מהלב' על מנת ליצור מקום בו ניתן לשפר את יכולת האפייה של האופה הביתי (גם המנוסה ביותר) תוך מתן דגש למקצועיות, יצירתיות, שימוש בטכניקות חדישות וחומרי גלם טובים.

בזמן האחרון קיבלתי המון פניות מאנשים שרוצים לעבור קורסים אך אינם מהמרכז, או שאין להם זמן לבוא לקורס שלם ביהוד, (מרחק, עבודה, ילדים, ועוד....)
עלה במוחי הרעיון להעביר את כל הקורס הפרונטלי שלי לאינטרנט.

אז הכנתי את כל הדברים, הבאתי צלמת, צילמנו במשך כמה שבועות את כל השיעורים בקורס.
הוספתי בשבילכם גם עוד כמה בונוסים מתוקים,סדנאות נוספות, סיפרונים דיגיטליים וערכתי את הכל בתוך אתר נגיש ונוח..

וזה בדיוק מה שאתם צריכים!


אז אם חלמת לאפות עוגות, עוגיות, לחמים ודברים טעימים אך פחדת להתחיל, רצית לעבור אצלי קורס אך את גרה בצפון, בדרום או אפילו בחו"ל - 

כל שעלייך לעשות זה לרכוש את הקורס שלי


'קורס מתוק מהלב - הנוסחה לאפייה מוצלחת'


ולהתחיל לאפות!

בקורס נלמד את הנושאים הבאים:

בצק פריך - איך באמת לגרום לבצק להיות פריך, איך מכינים פאי קרם פטיסייר מהמם, פאי לימון וקצף, פאי תפוחים עם מטריצה ממש כמו בקונדיטוריה.

שמרים - נלמד להכין עוגות שמרים עסיסיות עם מגוון מליות טעימות, מלית פרג, תפוחים, שוקולד, סינבון רול, רוגלך ועוד וכן מגוון צורות קליעה מדליקות שתוכלו לעשות רושם..

עוגות בחושות - נלמד להכין עוגות טעימות, עסיסיות ואת כל הטיפים לעוגה מנצחת.

עוגיות - נלמד להכין עוגיות בוטיק שהכי כיף להשאיר בצנצנת על השיש.

פטיפורים וקינוחים אישיים - נכין קינוחים קטנים ומרשימים שישדרגו לכם כל אירוע, נקשט ונייפה.נכין קינוח קופסת תכשיטים מהמם, כיפות מוס מהממות, קרמבו עם שיטת זילוף מדליקה, פירחי גבינה.

קינוחים בכוסות - נכין קינוחי כוסות תוך התמקדות על שילובי מרקמים, צבעים, טעמים והמון דקורציה.כמובן שנקשט ונייפה כל קינוח.

עוגות גבינה ומוסים - עוגות מרהיבות ביופיים ובטעמם, לאירועים מיוחדים, עוגות שעושות המון רושם.

עוגות ראווה - עוגות מרשימות במיוחד, עם שכבות וזיגוגים מבריקים. נכין גלאסג' מנצנץ, טריקולד מרשים וכמובן נייפיף כל עוגה כזאת לרמת קונדיטוריה בצרפת.

לחמים - נכין חלות, לחמים ולחמניות שימלאו את הבית בניחוחות של בית, נלמד על סוגי הקמחים השונים, נלמד להכין חלה מחמש רצועות, חלת שיבולת, לחמניות שום, פרעצל, לחם מקמח מלא, הכל ילמד בצורה קלה ורמת גימור מושלמת.

קישים - נלמד להכין בצק פריך מלוח מעולה, נכין קישים טעימים איתם תוכלו להכין קישים נוספים בטעמים שאתם אוהבים.

מלוחים אישיים - מאפים מלוחים, קטנים וטעימים- פינגר פוד, לאירוח מושלם. נתמקד ברמת הגימור וההגשה, נקשט ונכין שולחן מלא כל טוב מלא בטעמים והרבה רושם. *מתאים מאוד לאנשים שאוהבים לארח.

מלוחים למרכז השולחן - מאפים לאירוח עם טכניקות קליעה מיוחדות, טעימים לאירוח מושלם.כמו כן נכין מאפים שישמשו קישוטי שולחן.

למידע נוסף מלאו את פרטיכם ויועצת אפייה תחזור אליכם בהקדם:

קצת מהחוויות של משתתפי הקורס האינטרנטי שלנו:

מהתקשורת... 

מתוך כתבה עלינו באתר "YNET" 

לחץ על התמונה לפתיחת הקישור לכתבה

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.