.

מתוק מהלב - הנוסחה לאפייה מוצלחת

אספתי את כל הסודות השמורים של הקונדיטוריה לתוך קורס אינטרנטי מקצועי וחוויתי שישאיר לכם טעם של עוד...

בזמן האחרון קיבלתי המון פניות מאנשים שרוצים לעבור קורסים אך אינם מהמרכז, או שאין להם זמן לבוא לקורס שלם ביהוד, עבודה ילדים ועוד....

עלה במוחי הרעיון להעביר את כל הקורס הפרונטלי שלי לאינטרנט.

אז הכנתי את כל הדברים, הבאתי צלמת, צילמנו במשך כמה שבועות את כל השיעורים בקורס. הוספתי בשבילכם גם עוד כמה בונוסים מתוקים,סדנאות נוספות, סיפרונים דיגיטליים וערכתי את הכל בתוך אתר נגיש ונוח..

וזה בדיוק מה שאתם צריכים!

אז אם חלמת לאפות עוגות, עוגיות, לחמים ודברים טעימים אך פחדת להתחיל, רצית לעבור אצלי קורס אך את גרה בצפון, בדרום או אפילו בחו"ל -

כל שעלייך לעשות זה לרכוש את הקורס שלי

הקורס מתוק מהלב - הנוסחה לאפייה מוצלחת!

ולהתחיל לאפות!

בקורס נלמד את הנושאים הבאים:

בצק פריך: איך באמת לגרום לבצק להיות פריך, איך מכינים פאי קרם פטיסייר מהמם, פאי לימון וקצף, פאי תפוחים עם מטריצה ממש כמו בקונדיטוריה.

שמרים- נלמד להכין עוגות שמרים עסיסיות עם מגוון מליות טעימות, מלית פרג, תפוחים, שוקולד, סינבון רול, רוגלך ועוד וכן מגוון צורות קליעה מדליקות שתוכלו לעשות רושם..

עוגות בחושות- נלמד להכין עוגות טעימות, עסיסיות ואת כל הטיפים לעוגה מנצחת.

עוגיות- נלמד להכין עוגיות בוטיק שהכי כיף להשאיר בצנצנת על השיש

פטיפורים וקינוחים אישיים- נכין קינוחים קטנים ומרשימים שישדרגו לכם כל אירוע, נקשט ונייפה.נכין קינוח קופסת תכשיטים מהמם, כיפות מוס מהממות, קרמבו עם שיטת זילוף מדליקה, פירחי גבינה.

קינוחים בכוסות- נכין קינוחי כוסות תוך התמקדות על שילובי מרקמים, צבעים, טעמים והמון דקורציה.כמובן שנקשט ונייפה כל קינוח.

עוגות גבינה ומוסים- עוגות מרהיבות ביופיים ובטעמם, לאירועים מיוחדים ,עוגות שעושות המון רושם.
עוגות ראווה- עוגות מרשימות במיוחד, עם שכבות וזיגוגים מבריקים.נכין גלאסג' מנצנץ, טריקולד מרשים וכמובן נייפיף כל עוגה כזאת לרמת קונדיטוריה בצרפת.
לחמים- נכין חלות, לחמים ולחמניות שימלאו את הבית בניחוחות של בית, נלמד על סוגי הקמחים השונים, נלמד להכין חלה מחמש רצועות, חלת שיבולת, לחמניות שום, פרעצל, לחם מקמח מלא, הכל ילמד בצורה קלה ורמת גימור מושלמת.

קישים-נלמד להכין בצק פריך מלוח מעולה, נכין קישים טעימים איתם תוכלו להכין קישים נוספים בטעמים שאתם אוהבים.

מלוחים אישיים- מאפים מלוחים, קטנים וטעימים- פינגר פוד, לאירוח מושלם. נתמקד ברמת הגימור וההגשה, נקשט ונכין שולחן מלא כל טוב מלא בטעמים והרבה רושם. *מתאים מאוד לאנשים שאוהבים לארח.

מלוחים למרכז השולחן-מאפים לאירוח עם טכניקות קליעה מיוחדות, טעימים לאירוח מושלם.כמו כן נכין מאפים שישמשו קישוטי שולחן.

 

כל הסירטונים מגובים במתכונים ברורים

בנוסף לכל הרשימה הזו אני מפנקת אתכם בהמון בונוסים והפתעות:

- סדנת שוקולד מקצועית הכוללת הכנת פרלינים וכן קישוטי שוקולד שישדרגו לכם כל קינוח.

- סדנת פחזניות-כאלה שלעולם אינן צונחות.

- סדנת מקרונים-העוגיות הכי בסטייל בעולם הקונדיטוריה

- סדנת נשיקות-ציבעוניות, צחורות ולבנות וכן נשיקות ממותגות.

-מדריך-הדברים החשובים במטבח-הסבר על התנור, כוסות מידה, משקל, המרות: איך ממירים כל תבנית לתבנית אחרת, איך ממירים תבנית מלבנית לעגולה, איך ממירים תבנית קטנה לגדולה ועוד.

-סיפרון דיגיטלי-מתכונים ללא גלוטן

סיפרון דיגיטלי-מתכונים פרווה

-הדרכה-איך ממירים חומרי מגלם חלביים לפרווה אבל לא במרגרינה, שמנת ריץ ושאר דברים שאינם בריאים אלה איך ממירים במוצרים בריאים.

אז למה כדאי לי להרשם:

קורס האפייה מקצועי מאוד עם דגש על רמת גימור והגשה.

בריאות-נדע בדיוק מה הכנסנו למאפה, ללא חומרים משמרים, ללא תחליפים לא בריאים

מקצוע לעתיד - תקבלו ידע וכלים שתוכלו למנף ולהתמקצע בתום הקונדיטוריה.

ערכה אינטרנטית שפועלת גם במחשב הנייח,בנייד, בסמארטפון ובטאבלט.

תוכלו לצפות בקורס בבית, בזמנכם הפנוי, או אפילו לאפות איתי במטבח שלכם.

קבלת קובץ מתכונים "שווה זהב" עם מתכונים מעולים.

כן, גם לנו מגיע כמה רגעים של פינוק אמיתי ועשייה יצירתית.

הנושאים נבחרו בקפידה, נושאים חשובים בעולם הקונדיטוריה, מתכונים שהכי כיף והכי קל להכין בבית.

גם היקרים לנו יתפנקו ממעשי ידינו והתוצרים המדהימים שנכין במהלך הלמידה בקורס ואחריו.

אחריות מלאה של עשרה ימים מרגע רכישת הקורס! 

אם לא אהבתם תגידו לי וכל כספכם יוחזר אליכם!

רכישה אינטרנטית מאובטחת - קארדקום דרך התשלום

הכי בטוח באינטרנט.

במידה ולא תרצו לשלם באינטרנט, מלאו את פרטיכם בטופס שנמצא בתחתית העמוד, ונציג יחזור אליכם.

בנוסף לקורס תקבלו ממני המון בונוסים - חוברות הדרכה לפני חגים, סרטונים נוספים ועוד המון הפתעות שאני מכינה לכם!

בוגרים שלנו מספרים:

בכדי לרכוש את הקורס האינטרנטי, כל שעליכם לעשות זה זה להכניס את פרטיכם בשדות למטה (שם, פלאפון ומייל)

ויועצת אפייה תחזור אליכן.

 

 

לכל שאלה, אנחנו כאן.

שלחי לי מייל בכתובת nitsa269@gmail.com

או התקשרי למספר 03-6131300

ונעזור לך בכל פניה.

למידע נוסף מלאו את פרטיכם ונדאג לחזור אליכם בהקדם:

דואר אלקטרוני *
שם *
טלפון סלולארי *
ref

מהתקשורת...

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.